Nettbutikktilbud.no
Anbefalte nettbutikker
Dagens beste tilbud
Nettbutikk nyheter
Nettbutikktilbud.no
VELG KATEGORI

Nettbutikktilbud.no
© 2012 - 2023, Nettbutikktilbud.no, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikktilbud.no. - Kontakt oss - Sidekart - Linkbytte
Konkurranse
Nettbutikktilbud.no
Nettbutikktilbud.no: Artikkel
Handle på nett med kredittkort
De aller fleste bruker det vanlige bankkortet med VISA-funksjon når man handler på nettet, selv om man egentlig heller burde bruke et kredittkort uten kredittsjekk.

Hvorfor, lurer du kanskje på? Jo, alt handler om sikkerhet og dine rettigheter dersom du skulle bli svindlet eller ikke motta den varen/tjenesten du har bestilt.

Det har seg nemlig slik at det finnes en egen lov i Norge som heter kredittkjøpsloven, og den dekkes du kun av dersom du har brukt et kredittkort fremfor et vanlig bankkort.

Den sier blant annet at dersom du skulle bli utsatt for svindel, så er det banken som står ansvarlig for å erstatte de pengene som har gått tapt.

Samtidig vil det være greit å unngå at kontoen blir tappet hvis noen misbruker kortet ditt, noe som ikke vil skje ved et kredittkort GOLD fra Sparebanken vest.

Handler du på nett med et kredittkort kan du dessuten sikre deg mot eventuelle konkurser, noe som ofte skjer med reiseselskaper og lignende.

Mottar du ikke de flybillettene du skulle og lignende, så er du godt sikret hvis du betalte med kredittkort.

Du kan også spare penger
Ved å handle på nett med et kredittkort kan du samtidig se at sparesaldoen sakte men sikkert stiger. Mange kredittkort har nemlig gunstige bonusordninger, som gir deg prosentvise beløp tilbake når du handler.

Dette gjelder også på nett, så her er det bare å utnytte de bonusene man kan. Enkelte kredittkortselskaper har også avtaler med nettbutikker i forskjellige bransjer, der du kan spare opp mot 25 prosent.


Handle på nett med kredittkort
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
Mobil, hvitevarer
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Hudpleie og parfyme
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Nettbutikker for voksne
Nyheter fra nettbutikkene
2 Oktober 2023
2 Oktober 2023
29 September 2023
26 September 2023
26 September 2023
25 September 2023
20 September 2023
Vinn den nye iPhone 15