Nettbutikktilbud.no
Anbefalte nettbutikker
Dagens beste tilbud
Nettbutikk nyheter
Nettbutikktilbud.no
VELG KATEGORI

Nettbutikktilbud.no
© 2012 - 2023, Nettbutikktilbud.no, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikktilbud.no. - Kontakt oss - Sidekart - Linkbytte
Følg oss på facebook
Nyheter fra nettbutikkene

Cellbes tilbud
29 Mai 2023

Stormberg 200 kroner rabatt
26 Mai 2023

Få 500 kr rabatt hos Boozt
15 Mai 2023

25% rabatt på sommerens bukser!
8 Mai 2023

Yves Rocher tilbud
27 April 2023

Boozt tilbud
27 April 2023
Nettbutikktilbud.no
Nettbutikktilbud.no: Artikkel
Få rabatt i nettbutikker med kredittkort
Handler du ofte på nettet? I så fall kan det lønne seg å betale for shoppingen med et kredittkort. Ikke fordi at du ikke har penger til å betale for handlingen med, men fordi du da kan få rabatter på det du handler.

Mange norske kredittkort har nemlig omfattende rabattavtaler med norske nettbutikker der du kan spare opp mot 25 prosent på å betale med kredittkortet! Og rabattene sprer seg på tvers av alle nisjer, med alt fra sko og elektronikk til kjøkkenutstyr og noe helt annet igjen.

De beste rabattprogrammene for norske kredittkort gir deg avslag i over 200 nettbutikker, der rabatten varierer mellom 5 til 25 prosent. Alt du trenger å gjøre for å få rabatten, er å betale med kredittkortet i den aktuelle nettbutikken.

Et av de beste kredittkortene med rabatter i nettbutikker, er re:member. Her får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward, som inneholder rabatter i et par hundretalls nettbutikker.

Bruker du dette kortet konsekvent når du handler på nettet, så behøver du ikke en gang sjekke om nettbutikken har rabatter for deg. For de fleste nettbutikker vil nemlig gi deg avslag direkte på fakturen når du handler hos de!

Les flere gode artikler hos bg-tekst.no

Få rabatt i nettbutikker med kredittkort
Vinn en Apple Watch