Nettbutikktilbud.no
Anbefalte nettbutikker
Dagens beste tilbud
Nettbutikk nyheter
Nettbutikktilbud.no
VELG KATEGORI

Nettbutikktilbud.no
© 2012 - 2023, Nettbutikktilbud.no, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikktilbud.no. - Kontakt oss - Sidekart - Linkbytte
Konkurranse
Nettbutikktilbud.no
Nettbutikktilbud.no: Artikkel
Sikker betaling med kredittkort
Mange er klar over at man skal være oppmerksom og forsiktig når man betaler med elektroniske kort, enten det er et bankkort eller et kredittkort eller refinansiering, og da spesielt når man handler på nettet.

Men vet du at du egentlig har svært få rettigheter dersom du betaler med et bankkort - noe som ikke er tilfellet med et kredittkort?

For hvis du blir svindlet over en netthandel med et bankkort, så kan du i praksis vinke farvel til pengene som forsvant fra kontoen din.

Dette gjelder også dersom du bestiller flybilletter fra et flyselskap som ved en senere anledning går konkurs før reisen din har vært.

Men hvis du betaler med kredittkort i nettbutikker, så gjør du det på en sikker måte. Da er du nemlig beskyttet av kredittkjøpsloven og følgelig er det banken som må dekke de kostnadene du har hatt ved en eventuell svindel.

Det gjør at man alltid bør bruke et kredittkort fra Banktjenster i DNB når man handler på nettet, eller handler dyre ting.

Dessuten er det langt sikrere å bruke et kredittkort i den virkelige verden også. Du er bedre rustet mot svindel og lignende dersom du bruket et kredittkort på ferie, og følgelig anbefaler vi alle nordmenn å gjøre det når de er på utenlandsreise.

Sikker betaling
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
Mobil, hvitevarer
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Hudpleie og parfyme
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Nettbutikker for voksne
Nyheter fra nettbutikkene
2 Oktober 2023
2 Oktober 2023
29 September 2023
26 September 2023
26 September 2023
25 September 2023
20 September 2023
Vinn den nye iPhone 15