Nettbutikktilbud.no
Anbefalte nettbutikker
Dagens beste tilbud
Nettbutikk nyheter
Nettbutikktilbud.no
VELG KATEGORI

Nettbutikktilbud.no
© 2012 - 2022, Nettbutikktilbud.no, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikktilbud.no. - Kontakt oss - Sidekart - Linkbytte
Følg oss på facebook
Nyheter fra nettbutikkene

20% rabatt hos Lindex
24 September 2022

Julehandel med forbrukslån
19 September 2022

Sikker betaling med kredittkort
16 September 2022

Slik unngår du at kredittkortgjelden
09 September 2022

Cellbes: 25% på bukser og jeans!
29 August 2022

Handle på nett med kredittkort
23 August 2022
Nettbutikktilbud.no
Nettbutikktilbud.no: Artikkel
Sikker betaling med kredittkort
Mange er klar over at man skal være oppmerksom og forsiktig når man betaler med elektroniske kort, enten det er et bankkort eller et kredittkort eller refinansiering, og da spesielt når man handler på nettet.

Men vet du at du egentlig har svært få rettigheter dersom du betaler med et bankkort - noe som ikke er tilfellet med et kredittkort?

For hvis du blir svindlet over en netthandel med et bankkort, så kan du i praksis vinke farvel til pengene som forsvant fra kontoen din.

Dette gjelder også dersom du bestiller flybilletter fra et flyselskap som ved en senere anledning går konkurs før reisen din har vært.

Men hvis du betaler med kredittkort i nettbutikker, så gjør du det på en sikker måte. Da er du nemlig beskyttet av kredittkjøpsloven og følgelig er det banken som må dekke de kostnadene du har hatt ved en eventuell svindel.

Det gjør at man alltid bør bruke et kredittkort fra Banktjenster i DNB når man handler på nettet, eller handler dyre ting.

Dessuten er det langt sikrere å bruke et kredittkort i den virkelige verden også. Du er bedre rustet mot svindel og lignende dersom du bruket et kredittkort på ferie, og følgelig anbefaler vi alle nordmenn å gjøre det når de er på utenlandsreise.

Vinn et reisegavekort
Sikker betaling