Nettbutikktilbud.no
Anbefalte nettbutikker
Dagens beste tilbud
Nettbutikk nyheter
Nettbutikktilbud.no
VELG KATEGORI

Nettbutikktilbud.no
© 2012 - 2023, Nettbutikktilbud.no, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikktilbud.no. - Kontakt oss - Sidekart - Linkbytte
Konkurranse
Nettbutikktilbud.no
Nettbutikktilbud.no: Artikkel
Har du vurdert en toppmatet vaskemaskin?
Det finnes en mengde forskjellige vaskemaskiner på markedet, og det er ikke alltid like enkelt å bestemme seg for hvilken som egentlig er den beste. Skal du velge med eller uten integrert tørketrommel?

Hva med kapasitet og antall omdreininger ved sentrifugering? Det er helt sikkert mange som helt går glipp av kategorien toppmatede vaskemaskiner.

En toppmatet vaskemaskin kan spare plass
Det er ikke alle som har sett en toppmatet vaskemaskin i virkeligheten, men de er vanlige i amerikanske filmer og TV-serier. Toppmatede vaskemaskiner er helt enkelt mye mer populære på andre siden Atlanteren.

Etter hvert har det begynt å bli et respektabelt antall toppmatede maskiner også på det norske markedet, se vårt store utvalg av både frontmatede og toppmatede vaskemaskiner på skousen.no.

En toppmatet vaskemaskin er vanligvis mindre enn frontmatede alternativer, og dessuten åpnes den selvfølgelig på toppen. Det betyr at den kan plasseres på steder der det hadde vært upraktisk eller umulig med en luke som åpnes utover.

Toppmatede vaskemaskiner har ikke like stor kapasitet
Det er viktig å være klar over at en toppmatet vaskemaskin ikke har like stor kapasitet som de frontmatede maskinene med høyest kapasitet. Mellom seks og åtte kg er vanlig for toppmatede maskiner, frontmatede finnes opp mot 12 kg.

For mindre husholdninger er det ikke nødvendigvis et problem, men det er greit å ha i bakhodet at det for eksempel ikke vil være mulig å vaske store dyner.

Toppmatede eller frontmatet – et individuelt valg
Ergonomi kan også være en faktor når du velger mellom toppmatet eller frontmatet, men de vil være en høyst individuell avveining. Noen vil foretrekke frontmatet, andre vil foretrekke toppmatet.

Det er fortsatt utvalget av frontmatede maskiner som er størst, og det er oftere tilbud på frontmatede vaskemaskiner.

Samtidig er det altså lurt å ikke glemme de toppmatede alternativene, spesielt for en litt mindre familie med begrenset plass.
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
Mobil, hvitevarer
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Hudpleie og parfyme
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Nettbutikker for voksne
Nyheter fra nettbutikkene
2 Oktober 2023
2 Oktober 2023
29 September 2023
26 September 2023
26 September 2023
25 September 2023
20 September 2023
Vinn den nye iPhone 15